Doi deputati botosaneni, aflati in greva, au semnat lista de prezenta pentru a incasa indemnizatia. VEZI cine sunt

Doi deputati botosaneni, aflati in greva, au semnat lista de prezenta pentru a incasa indemnizatia. VEZI cine sunt
Doi parlamentari botosaneni se numara printre parlamentarii opozitiei, aflati in greva, si care au semnat lista de prezenta, pentru a incasa indemnizatia, scrie Evenimentul Zilei.

Cei doi deputati sunt social-democratii Andrei Dolineaschi si Costica Macaleti.

Din cei 90 de deputați PSD, la ședința de marțea trecută au semnat lista de prezență mai bine de jumătate, respectiv 76. Liberalii nu s-au lăsat nici ei mai prejos. Din 57 cât numără grupul deputaților PNL, în condică regăsindu-se semnăturile a 22 de deputați, mai scrie EVZ.

Citeste mai multe pe www.evz.ro.

Deputatul Andrei Dolineaschi neaga ca ar fi semnat prezenta si sustine ca totul este o facatura.

"Este un fals ordinar, o facatura. Eu nu am semnat nimic. Maine va fi intalnire de grup si vom vedea despre ce este vorba", a spus Andrei Dolineaschi.

De altfel, printr-un comunicat de presa, remis luni, deputatul Andrei Dolineaschi a precizat ca parlamentarii USL nu vor încasa indemnizaţia în perioada în care boicotează lucrările Parlamentului, iar dacă banii vor fi totuşi viraţi automat în conturi, aceştia vor fi donaţi în scopuri caritabile.

Noi am au cerut oficial să nu ne fie plătite indemnizaţiile pe perioada boicotului parlamentar. Eu nu am primit niciun ban până acum, dar dacă totuşi vor intra banii pe card, atunci îi voi dona şi voi anunţa public destinaţia acestor sume, a afirmat Dolineaschi.

Colegul sau de partid, deputatul Costica Macaleti, recunoaste ca a semnat lista de prezenta, dar a precizat : "Am semnat, iar in dreptul semnaturii am scris protest. Indemnizatia pe care o voi incasa o voi dona in scopuri caritabile si voi veni cu documente justificative".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
160

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
369

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
510

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...