Disparuta dupa ce s-a intalnit cu iubitul ei!

Disparuta dupa ce s-a intalnit cu iubitul ei!
Dacă aţi văzut această minoră sau cunoaşteţi date despre ea, anunţaţi de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi numărul gratuit 112 !
 
ŞTEFĂNESCU ECATERINA este născută la 01.03.1996 în municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, domiciliată în satul Suharău, comuna Suharău, judeţul Botoşani.

În ziua de 11.06.2011, în jurul orei 12.30, minora a plecat de la domiciliu spunând fraţilor săi că merge să se întâlnească în centrul satului Suharău cu un tânăr din municipiul Botoşani (despre care nu a dat alte detalii), ulterior plecând cu acel tânăr în loc necunoscut şi nu a mai revenit acasă până în prezent.

La plecare minora şi-a luat asupra sa cartea de identitate şi telefonul mobil.

Semnalmente: înălţime – cca. 1,60 m, greutate – cca. 50 kg, constituţie atletică, păr roşcat închis, puţin ondulat şi lung până la nivelul omoplaţilor, ochi căprui.

Semne particulare: nu are.

Îmbrăcămintea la data dispariţiei: costum de blug, culoare bleumarin, bluză de culoare mov, maieu de culoare albă, încălţată cu saboţi de culoare albă.

Oricine poate furniza relaţii cu privire la această minoră este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
1

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a...

Botoșăneanul Gheorghe Sorescu, alături de noua generație de jandarmi! (Foto)

astăzi, 15:56
16

Cei 148 de elevi ai promoției aprilie 2024 de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni se îndreaptă către un capitol nou al vieții lor, plini de entuz...

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
288

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...