Directorii deconcentratelor botosanene, in stand-by!

Directorii deconcentratelor botosanene, in stand-by!

Catalin Flutur, presedinte PDL Botosani

FLUTUR: "In momentul de fata nu mai este niciunul director!".
Directorii care ar fi trebuit ca, incepand cu data de 1 martie, sa fie eliberati din functii, semnatura lor nemaiavand acoperire legala, sunt in asteptarea ordinelor de revocare de la ministerele de care apartin.

Conform celor declarate luni de Catalin Flutur, presedintele PD-L Botosani, toti directorii si-au pierdut functia de conducere, chiar daca nu au primit nimic oficial in acest sens.  Tot Catalin Flutur a spus ca, cel mai probabil, ANFP va emite o decizie de numire pe post a celor care sunt deja functionari publici, iar concursul se va sustine numai acolo unde acestia nu au statut de functionari publici.

"In momentul de fata nu mai este niciunul director. Asteptam decizia pentru ca nici nu putem lua noi o decizie atat timp cat Curtea Constitutionala se pronuntase asupra situatie. Vom vedea hotararea Guvernului, dar sigur va fi o decizie a ANFP de numire pe post a celor care sunt deja functionari publici, iar concursul se va da numai acolo unde nu sunt functionari publici. Pana atunci ramane un sef de serviciu, un director adjunct care sa semneze actele. Mai este acea negociere cu independentii. Vom vedea, ca nu toti s-au nascut directori", a declarat Catalin Flutur.

Directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani a precizat ca nu a primit niciun ordin, dar a semnat documente, pentru ca nu avea cine altcineva sa le semneze.

"Nu am mai primit absolut nimic. Eu semnez deocamdata toate documentele, pentru ca nu am cum sa nu semnez, e vorba de documente interne. Eu inainte de a prelua aceasta functie am fost functionar public. In cursul zilei de astazi e posibil sa primim acel ordin de revocare din functie, nu stiu", a declarat Sorin Sologon.

Nici directorii de la Agricultura nu au primit niciun ordin de revocare din functie, dar sunt in asteptare, fiind atentionati de ministere ca vor primi cat de curand acele ordine.

Nici la DSVSA nu a ajuns ordinul de revocare din functie a directorului, pana atunci, Minodora Vasiliu, directorul institutiei, a precizat ca semneaza absolut toate documentele, pentru ca este deocamdata in functia de conducere.

"Nu l-am primit, dar  urmeaza sa-l primesc. Din moment ce nu am primit ordinul, sunt inca in functie si am tot dreptul sa semnez acte. Dupa ce voi primi acel ordin, va fi cineva intermar, ori eu, pentru ca sunt functionar public, ori altcineva, nu stiu, sa vedem ce se va decide, a declarat Minodora Vasiliu, directorul DSVSA.



"Nu am primit niciun ordin de la Minister. Actele de banca si toate celelalte vor fi semnate de directorul economic, Bogdan Campanu, care este functionar public", a precizat Ioan Constantin, directorul APIA.

"Nu am primit nimic, deocamdata. Norocul nostru ca nu avem buget, nu avem bani, nu avem de semnat. Eu in 2005, cand am dat concurs pentru director adjunct, am fost functionar public", a spus si Gheorghe Manole, directorul DADR.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
12

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
14

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
60

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...