Directorii de școli convocați în ședință de conducerea Inspectoratului Școlar Județean

Directorii de școli convocați în ședință de conducerea Inspectoratului Școlar Județean
Toți directorii unităților de învățământ preuniversitar din județul Botoșani au fost convocați de conducerea Inspectorartului Școlar Județean la o ședință ce va avea loc, miercuri, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național "A.T. Laurian".

Potrivit inspectorului general al IȘJ, Mihaela Huncă, în cadrul acestei ședințe se vor discuta probleme organizatorice ce țin de desfășurarea evaluărilor și examenelor naționale din acest an școlar.

“Vom discuta problemele organizatorice specifice ultimei perioade a anului școlar pentru că încep evaluările naționale și celelalte comisii pentru pregătirea examenelor naționale, pregătirea perioadei de vacanță care pentru cadrele didactice este o perioadă activă pentru că abia după examene ne putem lua concediu", a precizat Mihaela Huncă.

De asemenea, se vor discuta și probleme organizatorice pentru organizarea în bune condiții a Târgului Liceelor și Meseriilor ce se va desfășura vineri, 13 mai, de la ora 10.00, la Sala de Sport a Colegiului Tehnic Ghe. Asachi Botoșani.

“Sperăm să putem oferi informații pentru cât mai mulți elevi din clasa a VIII-a pentru că acest târg se adresează cu predilecție acestor elevi, dar pot veni și elevi de vârstă mai mică, nu este nicio problemă.  Ca obiectiv principal se popularizează oferta educațională a liceelor și școlilor profesionale și totodată încercăm să realizăm și activități de orientare școlară și profesională împreună cu consilierii școlari de la Consiliul Județean de Resurse Educaționale Botoșani" a completat șefa învățământului botoșănean. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
16

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
56

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
105

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...