Director nou la Memorialul Ipotești!

Director nou la Memorialul Ipotești!
Memorialul Ipotești - Centrul Național de Studii "Mihai Eminescu" are un nou director, postul fiind ocupat prin concurs. La concurs s-au înscris două persoane, fiind vorba de Ala Sainenco și Raluca Harabagiu.

După evaluarea dosarelor, doar Ala Sainenco a rămas în concurs, dosarul celeilalte candidate fiind respins întrucât nu îndeplinea condițiile de studii, respectiv experiență în management sau pregătire în management.

La analiza proiectului de management, Ala Sainenco a obținut nota 8,16, iar la interviu a fost notată cu 8,86, media finală fiind 8,51. Aceasta a fost declarată câștigătoare, condiția pentru a promova fiind  media minimum 7.00.

Postul de director al Memorialului Ipotești a fost scos la concurs ca urmare a ieșirii la pensie a lui Miluță Jijie. Rezultatul concursului urmează a fi validat și de plenul Consiliului Județean. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
59

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
95

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
925

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...