Director nou la Finantele botosanene!

Director nou la Finantele botosanene!

RADU TURCANU

Incepand de ieri, Directia Generala a Finantelor Publice Botosani are un nou director, in persoana lui Radu Turcanu. Numirea de la centru a fost facuta pe 2 aprilie, iar astazi noul director s-a instalat la conducerea Finantelor.

Radu Turcanu il va inlocui pe Doru Alupoaei, al carui interimat a fost prelungit la jumatatea lunii ianuarie 2009, pentru 3 luni de zile, prelungire care ar fi expirat pe 15 aprilie.

Turcanu a mai fost director la DGFP Botosani, el fiind pus pe liber in conditii inca neelucidate public, la jumatatea anului 2008, si inlocuit atunci cu Doru Alupoaei.

Radu Turcanu figura pe lista directorilor propusi de PD-L pentru institutiile deconcentrate, lista facuta publica la sfarsitul lunii ianuarie 2009.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
776

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
76

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
300

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...