Director nou la Finantele botosanene!

Director nou la Finantele botosanene!

RADU TURCANU

Incepand de ieri, Directia Generala a Finantelor Publice Botosani are un nou director, in persoana lui Radu Turcanu. Numirea de la centru a fost facuta pe 2 aprilie, iar astazi noul director s-a instalat la conducerea Finantelor.

Radu Turcanu il va inlocui pe Doru Alupoaei, al carui interimat a fost prelungit la jumatatea lunii ianuarie 2009, pentru 3 luni de zile, prelungire care ar fi expirat pe 15 aprilie.

Turcanu a mai fost director la DGFP Botosani, el fiind pus pe liber in conditii inca neelucidate public, la jumatatea anului 2008, si inlocuit atunci cu Doru Alupoaei.

Radu Turcanu figura pe lista directorilor propusi de PD-L pentru institutiile deconcentrate, lista facuta publica la sfarsitul lunii ianuarie 2009.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
117

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
141

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
30

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...