Din cauza vitezei, s-a izbit cu masina in stalp!

Din cauza vitezei, s-a izbit cu masina in stalp!

   arhiva

Un accident de circulaţie produs noaptea trecută s-a soldat cu rănirea gravă a unui botoşănean de 30 de ani, şoferul vinovat având la rândul său nevoie de îngrijiri medicale. Cauza accidentului o constituie neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

În noaptea de 27 spre 28 decembrie, în jurul orei 01.50, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen Passat pe strada Viilor din municipiul Botoşani, pe direcţia strada Bucovina-strada Primăverii, F. Adrian-Ioan, de 22 de ani, din municipiul Botoşani, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, intră în derapaj, pătrunde pe contrasens şi impactează un stâlp de iluminat public.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto F. Adrian-Ioan, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

"Din accident a rezultat şi rănirea gravă a pasagerului aflat pe scaunul dreapta faţă în autoturism – F. Dorin, de 30 de ani, din municipiul Botoşani, care a fost internat la Spitalul Judeţean Botoşani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cauza urmând a fi soluţionată procedural", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
99

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
224

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
160

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...