Descoperire şocantă: Şi-a găsit soţul spânzurat de clanţa uşii! FOTO

Descoperire şocantă: Şi-a găsit soţul spânzurat de clanţa uşii! FOTO
Descoperire şocantă făcută, marţi după-amiază, de o femeie din localitatea Roşiori. Ea şi-a găsit soţul în casă spânzurat de clanţa unei uşi.

Gheorghe D., de 53 de ani, locuia împreună cu soţia în localitatea Roşiori.

După ce a lucrat mai mulţi ani în străinătate, femeia s-a întors de circa două săptămâni acasă şi era hotărâtă să rămână în ţară, reuşind să îşi găsească şi un loc de muncă la o societate în Botoşani.

Marţi dimineaţă când a plecat la muncă şi-a luat la revedere de la soţ şi nimic nu avea să prevestească tragedia.

Câteva ore mai târziu, când a reveni la domiciliu şi a intrat în casă, l-a găsit pe bărbat spânzurat de clanţa unei uşi cu un cablu electric.

Ea a sunat la 112, dar din păcate cadrele medicale sosite la faţa locului nu au putut decât să constate decesul, bărbatul fiind mort de cel puţin patru ore.





Vecinii povestesc că bărbatul era bolnav de mai mulţi ani, suferea de mai multe afecţiuni, dar nu îşi pot explica de ce a recurs la acest gest, mai ales că se înţelegea foarte bine cu familia şi avea şi o situaţie materială bună.

“Erau o familie foarte bună. Se înţelegeau foarte bine, nu se certau, nu aveau probleme. Soţia cât a fost plecată în străinătate i-a trimis în permanenţă bani, l-a sunat. Are şi trei băieţi, copii buni şi muncitori, plecaţi de asemene la muncă în străinătate, cu care se înţelegea foarte bine. Nu îmi pot explica de ce a recurs la acest gest. Poate nu a vrut să mai fie o povară pentru soţie, că era bolnav. Dar nu a spus niciodată nimic că ar avea ceva pe suflet. Era un om bun", a spus una dintre vecine.

Un alt vecin a povestit că mari dimineaţă a fost sunat de către Gheorghe D., care l-a rugat să îl ducă la Spitalul de Recuprare, dar când a strigat la poartă nu i-a răspuns nimeni.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost ridicat de Medicina Legală.









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
391

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
535

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
647

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...