Deputatul Gireadă în birou la Flutur, cu "mesaje politice". Anunță și o surpriză!

Deputatul Gireadă în birou la Flutur, cu "mesaje politice". Anunță și o surpriză!
Deputatul Verginel Gireadă s-a întâlnit, miercuri, cu președintele organizației județene a PNL Botoşani, Cătălin Flutur, pentru a discuta cu acesta mai multe chestiuni ce țin de organizarea partidului, dar și pentru a-i transmite liderului de la nivel local mesaje de la centru, după cum a spus parlamentarul.

După votul Comitetului de Coordonare Județean al PNL din weekendul trecut, în urma căruia s-a stabilit ierahia pe liste a candidaților la alegerile parlamentare, Gireadă ocupând abia poziția a șasea, acesta a spus că se gândește să se retragă de pe liste.

Dar a plecat la București de unde a venit, se pare, cu alte gânduri.

"Lăsăm timpul să vorbească, cred că surpriza o veți auzi luni, săptămâna viitoare. Zic că lucrurile vor intra în normalitate, în urma unor discuții care au avut loc și care încă mai sunt, zicem noi că cele două partide, care noi spunem că suntem un mare PNL, vor avea destulă maturitate de a pune lucrurile în ordine, de a limpezi lucrurile în județul Botoșani. Exsită anumite discuții în care există și posibilitatea de modificare a listei. Cu domnul Flutur este o întâlnire de lucru pe organizarea PNL, am fost la Biroul Politic Național sunt discuții, mesaje transmise, strict politice", a spus deputatul Verginel Gireadă, care susține că este exclus să candideze pe listele altui partid pentru că "sunt liberal și așa voi rămâne".

Întâlnirea dintre Verginel Gireadă și Cătălin Flutur a avut loc în biroul primarului de la Primărie.

"Este președintele partidului. Mi se pare firesc, am discutat la telefon", a răspuns Verginel Gireadă când a fost întrebat dacă vor fi discuții politice în biroul primarului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
93

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
339

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
62

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...