De anul viitor poți scăpa de „simbolul Satanei” de pe Cartea de Identitate

De anul viitor poți scăpa de „simbolul Satanei” de pe Cartea de Identitate

Noile acte de identitate pentru români, conforme cu standardele de siguranță ale UE, vor fi emise începând cu anul 2021. Procedura este, însă, de durată și se va întinde pe cel puțin zece ani.

Oficiali din MAI au precizat, că toți românii vor beneficia de ele, însă doar pe măsura expirării celor existente. Cei care se tem de „simbolul Satanei”, vor putea avea acte simple, dar cu măsuri sporite de securitate.

MAI a pus în dezbatere publică un proiect de Ordonanță a Guvernului pentru modificarea şi completarea unor acte normative care cuprind dispoziții privind evidența persoanelor și actele de identitate ale cetățenilor români. Concret, România trebuie să respecte standardele de securitate ale documentelor, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2019/1157, astfel ca actele de identitate românești să respecte standardele stabilite la nivelul UE.

Noua carte de identitate a românilor va fi de mărimea unui permis de conducere. Actul de tip card va putea fi utilizat, pe baza unei amprente electronice, la eliberarea multora dintre actele necesare românilor, fără a mai sta la cozile de la ghișee: asigurarea de sănătate, cazier, înmatricularea unui autovehicul, obținerea unor avize, autorizații sau a altor documente de la autoritățile publice, depunerea unor declarații personale prevăzute de lege ș.a.

Noul act de identitate va fi eliberat de la vârsta de 12 ani și avantajul este că poate fi folosit în orice stat din Uniunea Europeană. Scăderea birocrației și utilizarea „buletinului viitorului” va fi posibilă după anul 2021, atunci când este preconizată demararea confecționării primelor acte de acest gen, au precizat surse MAI pentru evz.ro.

În plus, pentru că s-a promovat existența simbolurilor satanice pe noile acte, cei care nu doresc, fie din motive religioase, fie din oricare alt motiv, eliberarea unei cărți electronice de identitate, va exista opțiunea de a solicita eliberarea unei cărți de identitate simple. Însă, aceasta nu va conține elemente sau date electronice, dar va prezenta un grad ridicat de securitate iar posesorii lor vor fi mai atent verificați de autoritățile statelor UE.

Iată ce spun preoții români de mai mulți ani despre Cartea de Identitate:

“1. Codul numeric personal. Este format din treisprezece cifre, amintindu-ne de capitolul 13 al Apocalipsei, în care ni se relatează despre triada funestă diavol – antihrist – prooroc mincinos. Aceasta spurcăciune greţoasă este o bătaie de joc la adresa Preasfintei Treimi. Codul numeric personal este o bătaie de joc la adresa noastră, nevrednici slujitori ai lui Iisus Hristos, Mântuitorul lumii. Pe mai-marii lumii nu-i interesează numele nostru primit la Sfântul Botez! Nu-i interesează nici numele de familie, nici numelor celor doi părinţi prin care Dumnezeu ne-a adus la existenţă. Îi interesează c.n.p.-ul, adică pentru ei nu suntem decât un număr, nu o persoană, precum deţinuţii din lagărele naziste! Cutremurător! Iată cât preţ pun pe noi puternicii zilei.

2. Vă rog să vă verificaţi fiecare cărţile de identitate şi veţi vedea ceva stupefiant! Uitaţi-vă la fotografia din colţul din dreapta, sus. Veţi citi ,,identity card’’. Aceste două cuvinte apar pe fruntea din fotografia fiecăruia dintre noi. ,,Card’’ citit de la dreapta la stânga, ca în scrierea ebraică, ne dă spurcatul cuvânt ,,drac’’. Cum îndrăzniţi, stimabililor, să-mi puneţi pe frunte acest cuvânt pierzător? Purtaţi-l voi, sataniştilor, care v-aţi vândut sufletele diavolului pe care-l slujiţi. Lăsaţi-mă pe mine, însemnat cu semnul Sfintei Cruci, să-mi port semnul meu mântuitor!

3. Vă rog să priviţi cuvintele scrise sub fotografia din dreapta sus. Ele sunt sex/sexe/sex. De ce ere necesar ca acest cuvânt să fie scris de trei ori? Ne spun fraţii cei atenţi la mârşăviile lumii. ,,Sex’’ în limba latină înseamnă ,,şase’’. Scris de trei ori, ne dă numărul fatidic şi pierzător 666! Este numărul satanei, al lui antihrist şi al proorocului mincinos, papa.

4. Vedeţi că în cărţile de identitate numele părinţilor sunt excluse. De ce oare? Zice-se, ca să nu-i discriminăm pe homosexuali, care nu pot fi părinţi! Până unde merge nebunia? Atenţie, oameni inteligenţi! N-aveţi voie să vă folosiţi de inteligenţa primită de la Dumnezeu, ca să nu-i discriminaţi pe proşti!

Vedeţi, dar, ce ne pun staniştii pe actele de identitate pe care le avem asupra noastră. Cu ce drept? Cu niciunul, dar cu un imens abuz! Asta ne face pe noi, ortodocşii nevrednici de numele lui Hristos, să cerem autorităţilor să ne dea acte de identitate fără simboluri satanice. Nu o vor face. Îi invităm să-şi poarte ei simbolurile satanice până la intrarea în iad, ori să se pocăiască, până nu este prea târziu. Nu încercaţi să vă căutaţi drepturile fireşti în justiţie. Veţi fi purtaţi şi amânaţi ani de zile, până când veţi trece pragul morţii şi nimeni nu vă va recunoaşte un drept înscris în Constituţie. Asta nu înseamnă că nu-l aveţi. Îl aveţi, ca dar primit de la Dumnezeu. Ce a dat Dumnezeu, nimeni nu poate să vă ia”, scria preotul Ioviţa Vasile pe blogul personal.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul - concurs al cântecului popular românesc „Satule, mândră grădină” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 18:10
4

Timp de două zile au răsunat pe scena Centrului Cultural Bucecea atât vocile concurenților din șapte județe ale țării, cât și vocile unor artiști consacrați și iubiți de public...

Acțiune de prevenire a violenţei în familie, desfășurată de polițiști la Biserica Vovidenia Botoşani!

astăzi, 17:24
18

Marți, 21 mai 2024, poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au fost prezenţi la Biserica Vovidenia Botoşani cu ocazia slujbei prilejuite de sărbători...

PNL Botoșani: Valeriu Iftime o provoacă pe Doina Federovici la un live despre viitorul Botoșaniului!

astăzi, 15:43
212

Candidatul PNL la președenția CJ Botoșani, omul de afaceri Valeriu Iftime, spune că nu este nici pe departe un începător în administrație, chiar dimpotrivă, având experiența ...