Daune morale cerute in instanta dupa ce s-a intoxicat de la o conserva de peste!

Daune morale cerute in instanta dupa ce s-a intoxicat de la o conserva de peste!
Un barbat din judetul Botosani cere daune morale in instanta dupa a consumat o conserva de peste expirata si s-a intoxicat.

Botosaneanul s-a adresat mai intai Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului, sesizand faptul ca a cumparat de la un magazin o conserva de peste, iar dupa ce a consumat-o a inceput sa se simta rau si si-a dat seama ca termenul de valabilitate era depasit.

Cele sesizate de barbat s-au confirmat, iar agentul economic a fost amendat.

"Am mers la agentul economic respectiv si intr-adevar am mai gasit o conserva pe raft, care era cu termenul de valabilitate depasit. I-am aplicat o amenda de 1.000 de lei, pe care a achitat-o pe loc", a declarat Alexandru Zarug, comisar-sef in cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului Botosani.

Botosaneanul vrea acum sa ceara in instanta daune morale, de cateva sute de lei, de la comerciant, pe motiv ca imbolnavindu-se dupa ce a consumat respectiva conserva nu a mai putut merge la munca o anumita perioada de timp.  
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Am pierdut, dar aproape ne-am salvat. FC Botoșani merge la baraj pentru prima oară în istorie

Duminică, 12 Mai 2024
1841

FC Botoșani a început ziua de duminică, în care s-au jucat cinci meciuri simultan, pe loc direct salvabil. Otelul ne-a "împachetat" repede însă. Gaitan, în m...

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

Duminică, 12 Mai 2024
157

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

Duminică, 12 Mai 2024
218

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...