Danilux Botosani bate toate recordurile - refuzuri la plată de 12,4 milioane lei!

Danilux Botosani bate toate recordurile - refuzuri la plată de 12,4 milioane lei!
Această "performanţă" a firmei care deţine reţeaua de supermarketuri Fidelio a fost înregistrată în numai o lună şi jumătate.

Danilux Botoşani, societate care deţine(a) lanţul de supermarket-uri Fidelio, a început să înregistreze incidente de plată cu Bilete la Ordin pe 25 mai 2009 şi în numai o săptămână a "marcat" refuzuri la plată de peste un milion de lei (RON).

Din păcate pentru partenerii de afaceri, acesta a fost doar începutul, numărul şi valoarea refuzurilor la plată crescând ameţitor.

La data de 10 iulie 2009, după aproximativ o lună şi jumătate de la primul incident de plată raportat la CIP, situaţia societăţii Danilux Botoşani se prezintă astfel:
- 329 Bilete la Ordin refuzate la plată (308 incidente majore şi 21 minore);
- 12.414.438 RON (aproximativ 3 milioane euro) - suma totală refuzată la plată (12,118 milioane lei reprezintă suma refuzată la plată aferentă incidentelor majore)
- 272.430 - obligaţii restante la bugetele de stat (la data de 31 martie 2009, conform siteului ANAF) 

Mihai-Daniel Mihăilă, unic asociat şi administrator la Danilux, şi Daniela Mihăilă mai deţin participaţii şi la alte societăţi din judeţul Botoşani, dar şi acestea (cu o singură excepţie) înregistrează probleme financiare grave, situaţie dovedită de numărul în creştere al incidentelor raportate la CIP pentru fiecare firmă în parte.

CITESTE ARTICOL COMPLET PE ANTITEPARI.RO
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Militarii botoșăneni pe podium la o competiție importantă!

astăzi, 09:03
2

Militarii Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” din Botoșani s-au clasat pe locul I la o importantă competiție.Este vorba despre „Cea mai bună piesă de artilerie te...

Trei incendii de vegetație uscată în mai multe localități din Botoșani, semnalul pompierilor! (foto)

astăzi, 08:25
31

Incendierea vegetației uscate sau a resturilor vegetale este interzisă, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani....

Calendar Ortodox: Astăzi sărbătorim Sfânta şi Marea Joi (Denia celor 12 Evanghelii)!

astăzi, 08:07
33

Sfântul Ierarh Atanasie s-a născut la sfârşitul secolului al 16-lea în insula Creta. După moartea tatălui său s-a călugărit la metocul sinaitic din Iraclion, primind numele At...