Cutremur in fotbal: FC Timisoara si Gloria Bistrita au fost retrogradate, ajung in Liga a 3-a!

Cutremur in fotbal: FC Timisoara si Gloria Bistrita au fost retrogradate, ajung in Liga a 3-a!

 Marian Iancu, petron FC Timisoara  

FC Timisoara si Gloria Bistrita n-au primit licenta pentru sezonul 2011/2012 al Ligii 1 si au fost retrogradate tocmai in Liga a 3-a.

Anuntul a fost facut marti in cadrul unei conferinte de presa de presedintele Comisiei de Apel a FRF, Alexandru Micu, care a tinut sa precizeze si ca hotararile sunt definitive.

"FC Timisoara si Gloria Bistrita n-au primit licenta pentru sezonul viitor al Ligii 1. Hotararile sunt definitive si cele doua cluburi sunt retrogradare in Liga a 3-a", a dezvaluit Micu.

Directorul departamentului licentierilor din cadrul FRF, Viorel Duru, a explicat motivele din cauza carora cele doua echipe n-au primit licenta: "FC Timisoara a facut divizare si s-a desprins din patrimoniu, plus ca are datorii la bugetul statului si catre Benfica Lisabona. De partea cealalta, Gloria Bistrita pentru datorii la buget", citeaza ziare.com.

In aceste conditii, Romania va fi reprezentanta in Liga Campionilor de Otelul Galati si FC Vaslui, in timp ce in Europa League vor merge Steaua, Rapid, Dinamo si Gaz Metan Medias.

In partea inferioara, Sportul Studentesc (locul 18) va fi singura echipa dintre cele retrogradate care va ramane in Liga 1. Universitatea Craiova (locul 15), Victoria Branesti (locul 16) si Unirea Urziceni (locul 17) n-au primit licenta si vor retrograda. Astfel, din Liga a 2-a nu vor mai promova 4 echipe, ci 5.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fiindcă și-a lovit soția, un bărbat dintr-o localitate din Botoșani s-a ales cu ordin de protecție și evacuare din locuință!

Friday, 6 September 2024

Ordinul de protecție a fost emis pe o perioadă de 5 zile, iar bărbatul a fost evacuat din domiciliu având mai multe obligații, printre care și aceea de a nu se apropia de locuință. Î...

Tragedie într-o localitate din Botoșani: Un bărbat a fost găsit mort!

Friday, 6 September 2024

Potrivit colegilor, bărbatul se simţea rău încă de la primele ore ale dimineţii, acuzând dureri în piept, relatează realitatea. net. A neglijat, spunând că va apela l...

Polițiștii botoșăneni, reuniți în ședință pe tema siguranței elevilor la început de an școlar!

Friday, 6 September 2024

În contextul începerii noului an școlar, polițiștii botoșăneni, în cooperare cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice acționează ...