CUMPLIT: Un angajat al unui restaurant din Botoșani a murit după o căzătură pe scări, în timp ce livra comenzi la domiciliul clienților!

CUMPLIT: Un angajat al unui restaurant din Botoșani a murit după o căzătură pe scări, în timp ce livra comenzi la domiciliul clienților!
În ziua de 3 ianuarie, în jurul orei 14.00, Marin Ovidiu R., în vârstă de 41 ani, angajat ca vânzător (livra comenzi la domiciliu), la SC Restaurant Botoșani SRL din Botoşani, în timp ce se deplasa cu pachete de alimente spre maşina cu care acestea urmau să fie livrate clienţilor, s-a dezechilibrat şi a căzut de pe scările de acces în unitate, informează Inspectoratul Teritorial de Muncă.

După eveniment, victima, împreună cu administratorul unităţii, s-a deplasat cu maşina de serviciu la clienţi.

"La întoarcere administratorul trimite victima la spital pentru un control în urma căderii, aceasta refuzând. La insistenţele administratorului, victima pleacă din unitate, în jurul orei 19.00, şi în seara aceleiaşi zile, este transportata cu ambulanţa, de la domiciliu, la Spitalul Judeţean Mavromati Botoşani, unde în ziua de 06.01.2014 a decedat", se arata in comunicatul ITM.

Bărbatul a suferit un traumatism toracic cu fracturi costale penetrante, hemotorax, contuzii şi rupturi pulmonare, insuficienţă cardiorespiratorie acută, toate acestea ducând la deces.

Comunicarea catre ITM s-a făcut de către angajator.

Având în vedere prevederile legale în vigoare, cercetarea evenimentului se va face de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație de weekend: Acasă la academicianul Leon Dănăilă! (Foto, Video)

astăzi, 14:30
44

Cartea de oaspeți, semnată de oameni simpli și de personalități din întreaga țară și din străinătate, reflectă cel mai bine surpriza pe care orice vizitator o resimte după vizita la ...

Cei mai noi soldați au depus jurământul în Garnizoana de la Botoșani!

astăzi, 13:30
262

Jurământul militar reprezintă un angajament solemn de a-și servi țara cu loialitate și devotament, dar și un moment plin de emoție și trăiri unice.În țară, peste 2.000 de so...

Soția unui cunoscut antrenor de fotbal a murit la doar 47 de ani! ”Suntem profund îndurerați de pierderea dumneavoastră, Mister!”

astăzi, 11:56
2038

Oana Alina, soția antrenorului român Florin Pîrvu (49 de ani), a murit la vârsta de 47 de ani. Anunțul a fost făcut de FC Voluntari sâmbătă, 1 iunie, formație pe care Flo...