Cu alcoolemie 1.06 mg/l si fara permis de conducere, a comis un accident si a fugit de la locul faptei!

Cu alcoolemie 1.06 mg/l si fara permis de conducere, a comis un accident si a fugit de la locul faptei!
Duminică seara, în jurul orei 22.40, poliţiştii Biroului Rutier Botoşani au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe strada Maxim Gorki din municipiul Botoşani s-a produs un accident rutier, iar conducătorul auto implicat se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

La faţa locului poliţiştii au găsit un autoturism parcat, care prezenta avarii la partea din spate, cel de-al doilea autoturism implicat nefiind găsit la locul accidentului.

La scurt timp, parcat pe aceeaşi stradă a fost depistat un autoturism înmatriculat în Italia, la volanul căruia a fost identificat C. Iustinian, de 27 de ani, din municipiul Botoşani, stabilindu-se că este vorba despre cel de-al doilea autovehicul implicat în accidentul semnalat prin apel de urgenţă.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1.06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de C. Iustinian se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumuile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul autovehiculului implicat într-un accident de circulaţie produs ca urmare a unei infracţiuni, fără încuviinţarea poliţiei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
216

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
203

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
297

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...