Criza sau doar vigilenta? Spitalul Judetean isi pazeste mancarea si rufele murdare!

Criza sau doar vigilenta? Spitalul Judetean isi pazeste mancarea si rufele murdare!
Conducerea Spitalului Judetean a anuntat ca va monta camere de supraveghere video si in bucataria si spalatoria unitatii sanitare. Scopul ar fi cel de a impiedica furturile care, se pare, continua in aceste compartimente.

Conducerea unitatii spitalicesti a pus in functiune, in cursul acestei saptamani, prima parte a sistemului, constituita din 13 camere, cu doua puncte de vizinoare.

Deocamdata, au fost montate camere pe holurile sectiilor din spital si la intrarea simpla de la Urgente.

"In urmatoarele saptamani vom da in functiune sistemul de supraveghere video la bucatarie si spalatorie, pentru a obtine toate informatiile necesare astfel incat sa se desfasoare activitatea in cele mai bune conditii. Nu spun ca se fura, dar vrem sa fim mai siguri", a declarat Doru Muntianu, managerul general al Spitalului Judetean "Mavromati".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PS Ignatie, la hramul Mănăstirii Coșula: ”Omul mândru nu reușește niciodată să se stăpânească pe sine însuși, în schimb vrea să-i domine pe alții”

astăzi, 08:16
29

De sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, miercuri, 6 decembrie 2023, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a săvârșit, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitulu...

Vlad Miron, fratele Alexandrei Ivanov, după concedierea doctoriței: ”Vreau să i se retragă dreptul de a mai practica medicina!”

astăzi, 07:51
290

Alexandra, mama a trei copii, a fost lăsată să se chinuiască timp de şapte ore pe patul de spital. Cu dureri insuportabile și sângerări, femeia a cerut de mai multe ori ca un medic să o ...

Comuna sărăciei lucii renaște. Cum și-au reparat cetățenii singuri școala: „Ne era și teamă să nu se înece copiii la bude!”

astăzi, 07:13
218

Comuna Dimăcheni, din județul Botoșani, este formată din trei sate cu doar 1.300 de suflete. Pe teritoriul comunei nu-și avea sediul niciun agent economic iar localnicii trăiau doar din agricult...