Cristian Diaconescu, urmarit si filmat in situatii compromitatoare

Cristian Diaconescu, urmarit si filmat in situatii compromitatoare

 CRISTIAN DIACONESCU  

"Această monitorizare este adevărată. Cristian Diaconescu este monitorizat non-stop, de când merge cu soţia la cumpărături, până când merge la unii dintre liderii PSD acasă, când merge la sediul SRI din Piaţa Victoriei, sau când merge într-o vizită de patru ore, pe 5 februarie, la reşedinţa unui mogul. Ce m-a uimit la Diaconescu este că, în toată această perioadă, se deghizează: îşi pune fes pe cap, parchează pe străzi lăturalnice, îşi pune ochelari, deci are ceva de ascuns", a spus, la Realitatea TV, Floriana Jucan.

Ea precizat că monitorizarea lui Diaconescu a fost făcută în perioada 1-10 februarie, fără a menţiona cine a făcut această monitorizare.

De asemenea, politicianul social-democrat ar fi fost surprins în ipostaze care ţin de viaţa privată.

În opinia jurnalistei, retragerea lui Cristian Diaconescu din cursa pentru şefia PSD a fost rezultatul unor presiuni determinate de existenţa acestor imagini.

"Această chestiune, mai mult sau mai puţin personală, este legată de acest Congres. Cred că aici este o chestiune exagerată. Oricine face monitorizarea, o face ilegal", a spus Diaconescu, la Realitatea TV.

El a a recunoscut că a fost la sediul SRI din Piaţa Victoriei, însă pentru a avea "o discuţie în legătură cu un proiect în ceea ce priveşte scutul anti-rachetă", dar şi că s-a întâlnit, pe 5 februarie, "şi cu oameni de afaceri, şi cu jurnalişti".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
20

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
201

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
465

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...