Cristian Achiței: A început asfaltarea pe tronsonul Cotu-Botoșani (fotogalerie)

Cristian Achiței: A început asfaltarea pe tronsonul Cotu-Botoșani (fotogalerie)

A început asfaltarea pe tronsonul Cotu-Botoșani al Drumului Național DN 28B Botoșani – Târgu Frumos, a anunțat pe Facebook senatorul Cristian Achiței.

Potrivit acestuia, după spargerea dalelor de beton, îndoparea cu material pietros și execuția stratului de piatră spartă, operațiuni care au necesitat un timp tehnologic prevăzut de normativele în vigoare, a fost așternut primul strat de asfalt pe segmentul dintre Cotu și Buda.

„În săptămânile următoare constructorul va continua asfaltarea spre Mănăstirea Zosin. Pentru evitarea spargerii parbrizelor și a disconfortului produs de praf, până la finalizarea acestor lucrări le recomand tuturor celor care se deplasează între Botoșani și Copălău să utilizeze o rută alternativă, prin Cristești și Coșula”, a precizat Achiței.

El spune că ritmul bun al lucrărilor se regăsește și în execuția celui de-al doilea strat de asfalt pe tronsoane lungi din DN 28B, între Cotu și Frumușica, unde se lucrează la rigole betonate și podețe de acces.

„Le mulțumesc tuturor drumarilor pentru implicarea în monitorizarea acestei construcții inginerești atât de importante pentru botoșăneni”, a adăugat senatorul liberal.









 

 

Spune-ne opinia ta