Covid-19 a ucis primul român. Numărul de cazuri confirmate a ajuns la 99

Covid-19 a ucis primul român. Numărul de cazuri confirmate a ajuns la 99

Ministerul român de Externe anunță decesul unui român infectat cu coronavirus în Italia. Potrivit informațiilor oficiale, pacientul avea și alte afecțiuni medicale și fusese infectat în Italia.

Situația cetățenilor români din Peninsulă rămâne o prioritate permanentă pentru misiunea diplomatică și oficiile consulare ale României din Italia și orice informație cu privire la cetățenii români din Italia va fi comunicată imediat ce va fi confirmată de către autoritățile italiene, precizează MAE.

Între timp, în România au fost confirmate alte două noi cazuri de infectare cu COVID-19, ambele în Constanța. Este vorba de o femeie de 53 de ani, medic, și de soțul ei, un bărbat de 54 de ani. Cei doi s-au întors în data de 7 martie 2020 din Viena, scrie DigiFM.

Numărul total de îmbolnăviri a urcat astfel la 99, astfel că autoritățile sunt la un pas de activarea „Scenariului 3”. Acesta presupune măsuri speciale, de îndată ce numărul cazurilor depășește 100.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
776

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
76

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
300

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...