Coronavirus. Bilanțul victimelor în România a ajuns la 37

Coronavirus. Bilanțul victimelor în România a ajuns la 37

Sâmbătă seară au fost înregistrate șapte decese din cauza coronavirusului. Bilanțul total este de 37, potrivit unei informări a Grupului de Comunicare Strategică.

Este vorba de pacienți cu vârste între 43 și 67 de ani, din Arad, Constanța, Suceava și Hunedoara.

Cel mai tânăr dintre ei este un bărbat de 43 de ani care a fost tranferat de la Spitalul Județean din Suceava la Spitalul de Arși din București unde a fost operat, dar a decedat pe 28 martie.

O femeie de 61 ani, din județul Hunedoara, este o altă victimă. Ea a fost internată în ATI Spitalul Județean Deva și a murit pe 23 martie, însă confirmarea cu confirmata cu COVID 19 a venit cinci zile mai târziu, mai exact pe 28 martie.

Un alt pacient decedat este un Bărbat de 65 de ani, din județul arad, internat pe 22 martie la Spitalul Județean și tranferat trei zile mai târziu la Spitalul de Boli Infecțioase V Babeș Timișoara. A decedat după alte trei zile.

Un bărbatde 67 ani,din județul Constanța, este o altă victimă raporatată sâmbătă seară. El a fost internat din 25 martie în Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, unde a decedat trei zile mai târziu.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, pacienții decedați prezentau comorbidități constând în hipertensiune arterială, diabet sau boli cardiovasculare.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
271

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
464

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
140

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...