Corneliu Vadim Tudor ramane presedintele PRM. Decizia poate fi atacata cu recurs

Corneliu Vadim Tudor ramane presedintele PRM. Decizia poate fi atacata cu recurs
Tribunalul Municipiului Bucuresti a decis sa anuleze modificarile statutare operate la Plenara PRM din iunie, in urma careia a fost convocat Congresul ce a dus la demiterea lui Corneliu Vadim Tudor din fruntea partidului, potrivit romaniatv.net. Astfel se revine la starea de dinaintea Plenarei, iar europarlamentarul C.V. Tudor a redevenit presedintele partidului.

Decizia Tribunalului nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs.

"Este reparata o nedreptate. Mai este o luna pana la inceperea anului electoral. Pe vreme de criza, partidele nationaliste si patriotice cresc ca din apa. Asa se va intampla si in 2014. Batalia este cine confisca acest partid", a declarat Vadim Tudor la Romania TV, referindu-se la cei care l-au inlaturat de la conducerea partidului.

"Felicit justitia din Romania ca nu si-a vandut omenia", a mai spus Vadim, dupa aflarea deciziei Tribunalului Municipiului Bucuresti.

Gheorghe Funar a anuntat ca va contesta decizia TMB. "Judecatorul a adoptat o solutie imposibila din punct de vedere juridic pentru ca in dosar a aparut PRM vs. PRM, iar cererea trebuia respinsa ca inadmisibila (...) Solutia este contrara realitatii, contrara logicii si contrara justitiei", a declarat Gheorghe Funar.

Corneliu Vadim Tudor a contesta decizia plenarei PRM din data de 15 iunie, atunci cand a fost exclus din partid. Fostul sef al PRM sustine ca a venit cu dovada ca ar fi fost inlaturat in mod ilegal de la conducerea formatiunii politice. C.V. Tudor s-a prezentat la Tribunalul Bucuresti cu CD-uri prin care sa demonstreze ca anumiti membri au votat de mai multe ori.

Concret, Vadim Tudor a catalogat drept ilegale deciziile colegilor sai de partid, afirmand de asemenea ca PRM este o marca pe care el insusi a inregistrat-o.

"Trebuia facuta cu prezenta majoritati. Ei cu totul au fost 129, trebuiau sa fie 170, dar din 129 numai vreo 30 erau membrii ai Consiliului National, restul i-a luat de pe strada. Am vazut ca in absenta stapanilor joaca soarecii pe masa si am decis ca in acest partid sa instaurez din nou un partid cu o mana de fier. Cui nu ii convine sa plece", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul complet pentru Zilele Municipiului Botoșani, când urcă pe scenă Carla`s Dreams și Ștefan Bănică!

astăzi, 11:18
7

Deschiderea oficială a evenimentului are loc pe 9 mai, începând cu ora 18:00. Botoșănenii și nu doar se pot bucura de street food, parc de distracții și muzică în aer lib...

Au început pregătirile pentru a XVII-a ediție a Târgului Meșterilor Populari la Botoșani!

astăzi, 10:52
38

În perioada 10 – 12 mai, pe Pietonalul „Unirii” din Botoșani are loc cea de-a XVII-a ediție a Târgului Meșterilor Populari. Evenimentul este organizat de Centrul Jude...

Comunele hi-tech din Botoșani. Cum se dezvoltă unele localități făcând economie datorită sistemelor IT!

astăzi, 10:20
69

În județul Botoșani, câteva comune încep să se bazeze pe tehnologii industriale moderne pentru a dezvolta comunitățile, dar și pentru a face economie la buget. Printre altele, ...