Contrabandistii de tigari cad zilnic in plasa politistilor!

Contrabandistii de tigari cad zilnic in plasa politistilor!
Peste 2000 de pachete de ţigări confiscate de poliţişti dintr-un autoturism condus de o botoşăneancă. Oamenii legii au stabilit însă că ţigările de contrabandă aparţin unui pasager din autoturism, acesta fiind sancţionat cu 3000 lei.

Marţi dimineaţa, în jurul orei 10.20, pe DE 58, în localitatea Baisa, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani, a fost depistat autoturismul marca Dacia Logan condus de B. Cristina, de 29 de ani, din municipiul Botoşani.

În autoturism a fost găsită cantitatea de 2.200 pachete de ţigări având aplicate timbre de marcaj Republica Moldova, ţigări aparţinând lui F. Romică, de 41 de ani, din municipiul Botoşani, pasager în autoturism.

Faţă de F.Romică a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în cuantum de 3.000 lei, iar întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată.

Tot în cursul zilei de ieri, 22.06.2010, alte patru persoane, toate din municipiul Botoşani, au fost depistate în zona Pieţei centrale a municipiului în timp ce ofereau spre vânzare diverse cantităţi de ţigări şi cafea (de provenienţă Republica Moldova sau Ukraina), fără a fi autorizate pentru desfăşurarea de astfel de activităţi economice şi fără a deţine pentru produsele respective documente legale de provenienţă.

Astfel, M. Maria-Eugenia, de 43 de ani, B. Ana Gabriela, de 38 de ani, S. Elena, de 42 de ani, şi C. Anamaria, de 26 de ani, au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 7.000 lei, iar cantităţile de ţigări şi cafea găsite asupra lor au fost confiscate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
66

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
95

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
88

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...