Consiliul Judetean contesta in instanta corectia financiara aplicata de Ministerul Dezvoltarii!

Consiliul Judetean contesta in instanta corectia financiara aplicata de Ministerul Dezvoltarii!

 MIHAI TABULEAC, presedinte CJ  

Executivul Consiliului Judetean va deschide o actiune in instanta, prin care va contesta o corectie financiara aplicata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului la investitia de la drumul Lozna-Dersca-Mihaileni. Consiliul Judetean recurge la aceasta solutie dupa ce raspunsul la contestatia depusa la Minister este unul nevaforabil.

O alta corectie finanaciara aplicata autoritatii judetene este pentru proiectul de la drumul judetean de la Mihalaseni, care a fost finalizat.

Si in acest caz a fost depusa o contestatie la Ministerul Dezvoltarii, dar deocamdata nu s-a primit vreun raspuns. Pentru investitia de la drumul judetean Lozna-Dersca-Mihaileni corectia financiara aplicata de Minister este de 821.708 lei, imputandu-se un document care ar fi fost depus in copie xerox si nu in copie legalizata.

Pentru cealalta investitie corectia financiara aplicata este de 421.652 de lei, pentru impunerea unui procent de subcontractare a lucrarilor.

“Noi ne aparam, nu dam in judecata. Suntem obligati sa parcurgem toate aceste etape pentru ca lucram cu bani publici, nu cu banii nostri si daca nu exercitam toate caile de aparare prevazute de lege, ar putea sa ne fie imputabili. Sustinem ca am lucrat bine si nu am savarsit erori", a spus Mihai Tabuleac, presedintele Consilului Judetean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
19

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
33

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
57

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...