Conducere noua la APIA Botosani!

Conducere noua la APIA Botosani!
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Botosani are de la inceputul acestei saptamani o noua conducere. Este vorba despre Ioan Constantin, in functia de director coordonator, si Dinu Romeo Hrimniuc, pentru functia de director coordonator adjunct.

Daca Ioan Constantin este un vechi angajat al institutiei, nu in aceeasi postura se afla adjunctul sau, care vine din sistemul privat. Ordinele de numire ale celor doi au ajuns la Botosani marti, la ora 18.00.

"Eu provin din cadrul institutiei, am parcurs toate etapele, nu cred ca vor fi probleme cu privire la integrarea domnului Hrimniuc, care vine din domeniul privat. A lucrat in agricultura, am toata increderea ca vom face o echipa foarte buna, si ca vom reusi sa facem institutia sa functioneze la parametri maximi", a precizat Ioan Constantin, director coordonator.

La fel de optimist se arata si adjunctul sau.

"Sunt agronom de meserie, am experienta de 6 ani in agricultura si administratie publica si 15 ani in domeniul privat. De azi am intrat in atributiuni, am facut cunostinta cu sefii de servicii", a precizat Dinu Romeo Hrimniuc, adaugand faptul ca prima regula de care va tine cont va fi "subordonarea fata de directorul coordonator".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
85

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
75

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...

Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani, proprietarul a sunat imediat la 112!

astăzi, 12:12
148

Incendiul violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Poiana. Îngrijorat că flăcările ar putea să ajungă la casă și celelalte contrucții, ...