Conducători auto, surprinși de polițiști în timp ce încercau să se sustragă controlului: Unul era băut, iar celălalt fără permis!

Marți, 3 septembrie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au observat, pe drumul public din comuna Dimăcheni, un autoturism al cărui conducător auto, la vederea autospecialei de poliție, a oprit brusc și și-a schimbat locul în autoturism pe cel al pasagerului dreapta față.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit  identitatea acestuia precum și faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Șoferul este cercetat în continuare sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

În cursul aceleiași zile, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, în timp ce se aflau în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu pe Calea Națională, au observat un autoturism al cărui conducător auto, la vederea autospecialei de poliție, a inițiat manevra de mers înapoi, însă a fost blocat de o altă autospecială de poliție, neinscripționată, care se afla în spatele său.

În urma verificărilor efectuate, a fost stabilită identitatea conducătorului auto, fiind vorba despre un tânăr din municipiul Botoșani. În urma testării cu apartul etilotest, valoarea rezultată a fost de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul este cercetat în continuare  pentru stabilirea întregii situații de fapt.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...