Concedieri la Condacia si OMV Petrom!

Concedieri la Condacia si OMV Petrom!
Odata cu venirea sezonului rece, incep si concedierile colective in judetul Botosani, cele mai multe firme care fac disponibilizari in aceasta perioada fiind cele din domeniul constructiilor.

Societatea Condacia a notificat Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca ca va disponibiliza 30 de angajati, care deja au primit preavizele de concediere. Motivul il reprezinta lipsa contractelor de lucrari.

"Potrivit prevederilor Codului Muncii, persoanele ce urmeaza a fi concediate beneficiaza de o perioada de preaviz ce nu poate fi mai mica de 20 de zile lucratoare. In cazul in care vor exista locuri vacante, persoanele vor fi reincadrate in munca, iar daca nu, vor fi inclusi in programele active pe care le derulam", a declarat Gabriela Vranciuc, purtator de cuvant in cadrul AJOFM Botosani.

In perioada urmatoare si o parte din angajatii OMV Petrom vor pleca acasa. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca a primit o notificare prin care compania anunta ca pana pe data de 16 ianuarie 2012, in toata tara, vor fi concediati 157 de angajati, ca urmare a reorganizarii.

Deocamdata nu se stie cati angajati ai OMV Petrom vor fi disponibilizati la Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
28

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
192

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
79

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...