COMUNICAT PD-L BOTOSANI - Liderii de paie ai PSD şi PNL Botoşani vor bloca proiectele de dezvoltare a judeţului initiate de PD-L!

După cum am afirmat in mai multe randuri, acea coaliţie a fricii, minciunii şi incompetenţei formată "contra-naturii" intre PSD şi PNL a votat astăzi schimbarea din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani pe membrul PD-L Cristian Achiţei.

Votul din plenul CJ a demonstrat că aceste două partide nu respectă nici o secundă opţiunile oamenilor care i-au votat şi nu credem că ii reprezintă corect pe botoşăneni. Interesul celor două conduceri ale PSD şi PNL nu are nici o legatură cu realitatea din judeţ sau cu nevoile pe care le are Botoşaniul.

Schimbarea lui Cristian Achiţei este facută fără a lua in considerare nici măcar o clipă competenţa profesională sau rezultatele practice pe care Cristian Achiţei le-a avut in funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

Investiţiile in infrastructura judeţului au fost la un nivel foarte ridicat pană in acest moment şi rezultatele se văd foarte clar in teren. Ne aşteptăm ca, după această schimbare din Consiliul Judeţean, multe dintre proiectele de dezvoltare a judeţului, aflate acum in plină desfăşurare, să fie puse in pericol.

Cum au dovedit de mult prea multe ori, liderii de paie ai PSD şi PNL Botoşani vor bloca proiectele de dezvoltare a judeţului numai şi numai fiindcă sunt iniţiate de PD-L!

Sperăm, pentru binele judeţului nostru, că după ce Traian Băsescu va caştiga alegerile prezidenţiale, membrii PSD şi PNL, uniţi "contra-naturii", vor inţelege că interesele Botoşaniului sunt mai presus decat ordinele date de lideri inconştienţi şi fără viziune.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doi meșteri populari din Botoșani au fost premiați de Ministerul Culturii la Gala Tezaure Umane Vii (fotogalerie)

astăzi, 15:40
14

Doi dintre meșterii populari ai județului Botoșani au fost premiați de Ministerul Culturii în cadrul evenimentului „Gala Tezaure Umane Vii”.Este vorba despre Ileana Țî...

Instructori auto amendați de polițiștii botoșăneni

astăzi, 15:27
24

Joi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au organizat o acțiune pentru verificarea modului de respectare a traseelor stabilite de către poliția rutieră, ...

Bursă de 700 de lei pentru mamele minore care vor merge la școală

astăzi, 14:24
34

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, a declarat vineri, la Târgu Jiu, la o dezbatere privind abandonul şcolar organizată de CONAF, că mamele minore be...