Comuna Dangeni, singura comuna din judetul Botosani care nu are buget pe 2010!

Comuna Dangeni, singura comuna din judetul Botosani care nu are buget pe 2010!

GHEORGHE MARCU, presedinte PSD Botosani

Situatia de la Dangeni pare sa fie, in fapt, una politica, cauzata de nevalidarea unuia dintre consilierii PDL! Presedintele PSD Botosani,Gheorghe Marcu, a spus ca singura administratie din Botosani care nu are bugetul aprobat pe anul 2010 este comuna Dangeni, motivat de faptul ca cei cinci consilieri democrat-liberal nu vor  sa voteze bugetul, lucru ce duce la blocarea activitatilor economice din Primarie.

"Solicit intelepciune din partea liderilor de la PDL sa rezolve problema din comuna Dangeni, unde consilierii de la PDL nu voteaza bugetul pe 2010 iar profesorii si cetatenii de acolo nu au nicio vina ca orgoliile, poate prostia, incompetenta, aroganta unora ii determina sa nu voteze acest buget. Voi aborda prin telefon liderii de la PDL sa-i oblige pe acei consilieri sa voteze bugetul comunei Dangeni. Este singurul caz din buget, in care nu este aprobat bugetul pe acest an", a declarat senatorul Gheorghe Marcu, presedintele PSD.

In replica, presedintele PDL, Catalin Flutur, a precizat ca normal ar fi daca si consilieri PSD ar valida unul dintre consilierii PDL si apoi s-ar pune pe ordinea de zi  aprobarea bugetului comunei.

"Salarile profesorilor nu au nicio legatura cu bugetul comunei. Poate nu este un buget facut cum trebuie, daca consiierii PDL nu vor sa-l voteze, eu sunt satul de discutiile de la Dangeni.  Ceea ce stiu e ca acolo consilierii PSD nu valideaza unul dintre consilierii PDL , daca pe ordinea de zi a sedintei de CL Dangeni ar figura  ca punct pe ordinea de zi validarea consilierului PDL, si apoi bugetul, ar fi corect. Ii astept la discutii daca vor pe cei de la PSD, nu mi se pare normal ca pana acum  comuna sa nu aiba bugetul aprobat", spus Catalin Flutur, presedintele PDL Botosani.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
567

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
67

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
76

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...