Cleopatra Stratan va canta pentru fratele ei

Cleopatra Stratan va canta pentru fratele ei

 CLEOPATRA STRATAN  

Sambata, 13 decembrie, s-a nascut Cezar, noul membru al familiei Stratan. Cleopatra, care va concerta la Sala Polivalenta pe data de 20 decembrie, ora 17.00, la exact o saptamana distanta, a decis sa ii dedice fratelui ei acest eveniment.

De asemenea, Pavel Stratan pregateste un material de umor si satira pentru fiul sau.

Cu ocazia singurului concert din 2008 al Cleopatrei, au fost invitati si copii cu posibilitati financiare reduse, care nu-si permit sa-si cumpere un bilet la concertul ei. Este vorba de copii orfani, suferinzi, cu dizabilitati, care vor primi, astfel, un frumos cadou de Craciun.

In deschiderea spectacolului, Cleo va canta 4 piese de pe albumul “La varsta de 3 ani, printre care si single-ul “Ghita, impreuna cu 40 de copii talentati ce alcatuiesc corul “Stelutele Europei. Din repertoriu vor mai face parte si piese de pe cel de-al doilea album al sau, intitulat “La varsta de 5 ani".

Sursa: HotNews

Academia Recordurilor Mondiale (World Records Academy) a anuntat in luna iulie 2008 includerea Cleopatrei Stratan in Cartea Recordurilor, drept "cea mai tanara interpreta de succes".

Decizia are la baza "realizarile extraordinare ale micutei artiste, care a doborat nu mai putin de cinci recorduri mondiale", noteaza Academia Recordurilor Mondiale: cea mai tanara interpreta care a inregistrat un album; cea mai tanara interpreta intr-un concert "live"; cea mai bine platita artista tanara (10.000 euro pentru o singura melodie - bani donati public, in scopuri caritabile); cel mai tanar interpret care a primit trei premii MTV; cea mai tanara interpreta care a inregistrat un "hit" national (o piesa situata pe locul 1 in topuri nationale), potrivit unui comunicat.

Acest din urma record il depaseste pe cel al francezului Jordy, care a inregistrat un succes similar in Franta, la 4 ani si jumatate, fiind mai !"batran" cu un an cand melodia sa "Dur dur d’etre bebe" facea furori in anii 90.

 "Cleopatra Stratan avea doar 3 ani cand a sustinut un concert de doua ore si 28 de piese muzicale", se arata pe site-ul www.worldrecordsacademy.org, "devenind cea mai tanara artista care a sustinut un concert live in fata unui public larg".

Albumul lansat in acel concert, La varsta de 3 ani, a devenit un succes dupa cele peste 150.000 de unitati vandute, se arata pe site-ul Academiei Recordurilor Mondiale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
87

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
59

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
207

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...