Circulatie deblocata dupa mai bine de 7 ore! Camionul rasturnat, repus pe roti, iar lemnele au fost confiscate! FOTO, VIDEO

Peste sapte ore a durat de la momentul producerii accidentului, ce a avut loc in sensul giratoriu de la iesirea din municipiul Botosani spre Iasi, si pana cand circulatia a fost deblocata, iar camionul repus pe roti.

Politistii rutieri si politistii locali au fost nevoiti sa dirijeze circulatia in zona, pana cand la fata locului a ajuns o macara de la Eltrans, pentru a repune pe roti autocamionul resturnat. Mai intai a fost nevoie ca angajatii Directiei Silvice Botosani sa vina cu un camion pentru a incarca bustenii rasturnati pe sosea, acestia fiind confiscati, dat fiind faptul ca nu existau actele necesare pentru transport.

Pe langa bustenii aflati pe sosea, la depozitul Directiei Silvice, din zona Rediu, a fost tractata si remorca autocamionului rasturnat. Pentru ca remorca nu avea frane, autocamionul Romsilva a fost escortat de doua echipaje ale Politiei Rutiere.

"Am fost sesizati de catre politistii rutieri, iar cand am ajuns acolo am depistat ca masina de la Suceava nu avea documentele de provenienta a materialului lemnos. S-a dispus transportul lui in depozitul Rediu, urmand a se inventaria intreaga cantitate de material lemnos, care dupa noi ar fi cam 15-20 de metri cubi.", a declarat ing. Radu Hrab, seful Ocolului Silvic Botosani.

In jurul orei 12:00, dupa 7 ore de la producerea accidentului rutier, camionul rasturnat a fost repus pe roti de o macara de la Eltrans Botosani. Pentru ca drumul a fost blocat mai mult de o ora, a fost anuntat si Centrul Infotrafic al Politiei Romane, urmand ca societatea care efectua transportul sa fie amendata pentru timpul cat a fost blocata soseaua.

La fata locului au ajuns si alti angajati ai societatii din Suceava, acestia precizand ca soferul care a produs accidentul are multi ani de experienta, fiind cel mai vechi angajat al firmei.

















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Importanța licenței cazinourilor online: Cum verifici siguranța platformelor

astăzi, 16:36

În lumea fascinantă a jocurilor de noroc online, siguranța și încrederea sunt esențiale. Cu toate acestea, navigarea prin multitudinea de opțiuni poate fi copleșitoare, mai ales pent...

Mesajele de avertizare a populației și tehnologia utilizată! (Video)

astăzi, 16:21

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență ne aduce la cunoștință metoda prin care este difuzat un mesaj de avertizare a populației.    Operatorul Sistemului RO-ALERT are la ...

ANAF a făcut public Ghidul pentru accesarea facilitaților fiscale!

astăzi, 15:40

Pe portalul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, www.anaf.ro, în secțiunea „Asistență contribuabili, domeniul " Servicii oferite contribuabililor"-  categoria &...