Ce pedeapsă a primit o mamă din județul Botoșani după ce și-a ucis soțul în fața propriilor copii

Ce pedeapsă a primit o mamă din județul Botoșani după ce și-a ucis soțul în fața propriilor copii

O femeie de 41 de ani din Poiana, Flămânzi, judeţul Botoşani a fost condamnată la 5 ani de închisoare cu executare, pentru omor, după ce şi-a ucis soţul.

Pedeapsa a fost mai blândă fiindcă magistraţii ar fi luat în considerare faptul că femeia ar fi avut un istoric dramatic, cu abuzuri în familie. Incidentul a avut loc în luna octombrie a anului trecut, informează Adevărul.

Femeia împreună cu soţul ei de 42 de ani se aflau acasă şi se pare consumau băuturi alcoolice. La un moment dat a izbucnit o ceartă între aceştia.  Femeia a luat un obiect ascuţit şi a început să-şi lovească bărbatul. Loviturile au fost mortale.

A fost chemată ambulanţa dar victima nu a mai putut fi salvată. Femeia a fost reţinută de poliţişti. Femeia are patru copii, dintre care cel mai mic de şapte ani, iar cel mai mare de nouă ani.

Micuţii au fost martori la aceste scene de o violenţă extremă. Vecinii dar şi femeia ar fi mărturisit că în aceea zi s-a umplut paharul şi că a avut alături de soţul său o viaţă grea, plină de abuzuri şi violenţă. Femeia va fi încarcerată iar copiii vor rămâne fie în grija unei rude, fie în grija statului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
247

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
308

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
243

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...