Catalin Flutur: Distribuirea functiilor s-a facut in mod transparent!

Catalin Flutur: Distribuirea functiilor s-a facut in mod transparent!

Catalin Flutur, liderul PD-L Botosani

La iesirea de la negocieri, Catalin Flutur, liderul PD-L Botosani, si-a manifestat multumirea fata de modul in care au decurs discutiile.

Cele doua comisii au datoria sa asigure bunul mers al aliantei la nivel de judet Botosani. Si cand ma refer la bunul mers al aliantei, noi avem datoria sa asiguram coeziunea, cat si buna functionare pe tot ce inseamna perioada acestei aliante, o perioada facuta pentru patru ani, asa cum au declarat liderii celor doua partide, a declarat Catalin Flutur.

De asemenea, liderul PD-L a precizat ca repartizarea functiilor a fost facuta in mod absolut, adica votata de toti cei 10 membri ai comisiilor.

A fost facut transparent si s-au impartit clar, in mod egal. De asemenea, tot astazi am decis ca functiile de directori adjuncti, pozitiile doi, la nivelul institutiilor deconcentrate sau directiilor descentralizate, cum doriti sa le spunem, se vor imparti intr-o a doua etapa a negocierilor, dar tot in mod egal, a completat liderul PD-L Botosani.

Catalin Flutur a tinut sa precizeze, la iesirea de la prima runda a negocierilor, ca cei care vor ocupa aceste posturi indeplinesc anumite conditii: competenta, integritate, expertiza.

Si, fara doar si poate, sa fie si lideri de opinie acolo unde vor lucra dumnealor. Mai este un singur lucru de adaugat. Am stabilit, de comun acord, sa ne sustinem in Consiliul Judetean, a incheiat Catalin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spectacol extraordinar de balet în premieră pe scena botoșăneană

astăzi, 14:03
17

Pe 2 mai 2023, la Casa de Cultură a Sindicatelor, din municipiul Botoșani, va avea lor un spectacol extraordinar de balet în premieră, în două tablouri. Muzica va fi asigurată de Geor...

Cinci incendii izbucnite din cauza coșurilor de fum, produse în mai puțin de o oră

astăzi, 13:19
70

Casele a cinci familii din localitățile Chițoveni, Dorohoi, Ștefănești și Havârna au fost în pericol, în această dimineață, din cauza unor incendii care au izbucnit î...

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce a furat o mașină și a condus beat, fără permis

astăzi, 13:14
79

La data de 27 martie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat aflat pe raza comunei Unțeni, despre faptul că i-a...