Catalin Flutur: Distribuirea functiilor s-a facut in mod transparent!

Catalin Flutur: Distribuirea functiilor s-a facut in mod transparent!

Catalin Flutur, liderul PD-L Botosani

La iesirea de la negocieri, Catalin Flutur, liderul PD-L Botosani, si-a manifestat multumirea fata de modul in care au decurs discutiile.

Cele doua comisii au datoria sa asigure bunul mers al aliantei la nivel de judet Botosani. Si cand ma refer la bunul mers al aliantei, noi avem datoria sa asiguram coeziunea, cat si buna functionare pe tot ce inseamna perioada acestei aliante, o perioada facuta pentru patru ani, asa cum au declarat liderii celor doua partide, a declarat Catalin Flutur.

De asemenea, liderul PD-L a precizat ca repartizarea functiilor a fost facuta in mod absolut, adica votata de toti cei 10 membri ai comisiilor.

A fost facut transparent si s-au impartit clar, in mod egal. De asemenea, tot astazi am decis ca functiile de directori adjuncti, pozitiile doi, la nivelul institutiilor deconcentrate sau directiilor descentralizate, cum doriti sa le spunem, se vor imparti intr-o a doua etapa a negocierilor, dar tot in mod egal, a completat liderul PD-L Botosani.

Catalin Flutur a tinut sa precizeze, la iesirea de la prima runda a negocierilor, ca cei care vor ocupa aceste posturi indeplinesc anumite conditii: competenta, integritate, expertiza.

Si, fara doar si poate, sa fie si lideri de opinie acolo unde vor lucra dumnealor. Mai este un singur lucru de adaugat. Am stabilit, de comun acord, sa ne sustinem in Consiliul Judetean, a incheiat Catalin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
326

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
562

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
165

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...