Cartier deranjat de fumul rezultat din arderea fânului

Botoşănenii dintr-un cartier din municipiu s-au revoltat miercuri după-amiază deoarece paznicul unui liceu a dat foc la fânul cosit din curte, fumul determinându-i pe oameni să închidă geamurile de la apartamente.

Cartier deranjat de fumul rezultat din arderea fânului

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Povestea e cam aşa: curtea Colegiului Tehnic "Gheorghe Asachi" a fost cosită de angajaţii unităţii de învăţământ, deşeurile au fost colectate şi pregătite de transport la depozitul de deşeuri. Numai că la depozit nu se primea şi fânul cosit.

Astfel că, având aprobarea pompierilor, obţinută de conducerea Colegiului, angajaţii au dat foc la câteva braţe de fân, supraveghind flacăra. S-au revoltat însă proprietarii din blocul de vizavi pentru că tot fumul le intra în casă şi se impregna în hainele puse la uscat.

Paznicul Colegiului s-a scuzat pentru inconvenientul produc vecinilor, însă spune că altă soluţie nu s-a găsit. "Am tot întrebat pe la case dacă nu au nevoie de iarbă pentru animale, dar nimeni nu are pe aici animale mari. Am încercat să nu facem deranj mare dar fumul s-a extins. Ne pare rău, dar altă soluţie nu am avut. Mâine (joi, n.r.) mai avem vreo două braţe de ars dar vom face lucrul ăsta când oamenii sunt la serviciu, să nu-i mai deranjăm", spunea paznicul.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
51

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
40

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
286

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...