Carpeli pe drumurile din judet, inaintea Turului Ciclist!

Carpeli pe drumurile din judet, inaintea Turului Ciclist!
Cu doar cateva zile inainte de a ajunge Turul Ciclist la Botosani, drumurile judetene pe unde vor trece ciclistii au intrat in reparatii. Din pacate nu capitale, ci doar peticiri.

Prefectul Cristian Roman a avut o discutie cu seful Politiei si cu reprezentantii de la drumuri nationale si drumuri judetene, si sustine ca nu vor fi probleme pe traseu.

“In proportie de 80-90% traseul este carpit, nu reabilitat in totalitate. Ramasese o singura problema pentru care am intervenit la domnul director de la Drumuri Nationale din Iasi. Este vorba de marcaje si l-am rugat ca macar pe traseul pe care il va urma Turul Ciclist sa fie marcaje. Macar pe centrul strazii. Oricum, cred ca este mai bine decat anul trecut, pentru ca anul trecut am imprumutat mixtura asfaltica de la alt judet, iar anul acesta stam mai bine", a spus prefectul Cristian Roman.

Prefectul a spus ca ii va ruga pe primarii din judet ca atunci cand vor trece ciclistii sa fie mobilizati cati mai multi cetateni din comunitatea locala.

“Pana la urma este un eveniment. Se uita toata tara o zi si la judetul nostru", a precizat Cristian Roman.

Competitia se va desfasura in perioada 4-11 iunie, iar la Botosani ciclistii vor ajunge pe data de 6 iunie. Startul Turului Ciclist al Romaniei se va da la Constanta si se va incheia la Bucuresti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
116

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
357

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
749

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...