Cand stapanii nu-s acasa... ambulanta ramane fara GPS!

Cand stapanii nu-s acasa... ambulanta ramane fara GPS!
Gasca minorilor pare sa nu fi iertat nici unul dintre cele mai importante servicii din Botosani!

Ieri la amiaza, una dintre autosanitarele ultradotate ale Serviciului Judetean de Ambulanta a fost sparta tocmai in parcarea unitatii.

Profitand de faptul ca nu era nimeni prin preajma, hotul, sau hotii, pentru ca politistii inca nu au reusit sa-i prinda, au incercat usile masinilor.

La una dintre masini au avut noroc si s-a deschis. Vizitatorul nepoftit a intrat intr-un Mercedes Vito si a sos din suport un aparat GPS ultramodern, dupa care a avut timp sa verifice si in salonul autosanitarei.

Norocul celor de la Ambulanta a fost ca acesta nu a distrus echipamentele extrem de sofisticate si scumpe, ci doar a rascolit, probabil in cautarea unor anumite medicamente pe care nu le-a gasit. Imediat s-a facut nevazut.

Abia cand urma sa plece la o solicitare, soferul de pe masina a observat ca ii lipsea aparatul.

Politia a fost imediat anuntata. La fata locului au ajuns si politistii criminalisti, care au inceput o ancheta pentru a stabili cu exactitate cine a stat la baza curajosului furt.

Printre principalii suspecti este si Aron Balan, care cu o zi inainte a fost depistat actionand din nou in Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sportivii de la LPS Botoșani, campioni naționali (și) la semimaraton U20! (foto)

astăzi, 15:40
14

În perioada 20 – 21 aprilie 2024 sportivii din cadrul secției de atletism a Liceului cu Program Sportiv din Botoșani au participat la Finala Campionatului Național de Semimaraton pentru...

Carne de miel vândută direct din mașină, polițiștii locali din Botoșani au intensificat controalele înaintea Paștelui!

astăzi, 15:22
39

Polițiștii locali din Botoșani au identificat, în urma controalelor de săptămâna trecută, două persoane în parcarea supraterană de la Piața Centrală care ofereau spre v&aci...

„Semințele recunoștinței” plantate de elevi și persoane cu dizabilități din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 14:58
84

Două activități de suflet au avut loc în cursul zilei de luni la Liceul „Alexandru cel Bun” din municipiul Botoșani în cadrul unui proiect inițiat de preotul Ioan Iordachi...