Cand socoteala de acasa se potriveste cu cea de la targ, ai sanse sa iesi parlamentar!

Cand socoteala de acasa se potriveste cu cea de la targ, ai sanse sa iesi parlamentar!

 Social-democratii sunt multumiti: au castigat fara sa isi risipeasca banii!  

Siguri de victorie sau doar stransi la punga, social-democratii botosaneni si-au pus sacii in caruta Parlamentului doar pe baza electoratului fidel, fara sa cheltuiasca bani cu nemiluita!

Asta in timp ce alti candidati au investit in campania electorala miliarde de lei, pentru ca la final sa ramana in drum, unii parasiti de partid, altii dand vina pe absenteismul de la urne.

Cert este ca social-democratii Costica Macaleti si Gheorghe Marcu si-au facut socotelile de acasa, si asa le-a iesit si la targ. Cu plus, adica!

Costica Macaleti, deputat de Botosani, a cheltuit doar 25.000 lei, si asta cu ajutorul partidului. Ce-i drept, 20.000 lei din buzunarul propriu. Senatorul Marcu a dat ceva mai mult. Adica la 50-60.000 lei, fiindca, zice el, colegiul a fost mai mare.

Cu toate acestea, carcotasii spun ca Marcu cel strans la punga si-a mai facut imagine si pe seama celorlalti colegi candidati. Care colegi, normal, au bagat bani grei, circa 300.000 lei, neoficial, si nici nu au acces in Parlament. Chiar daca, la voturi, au fost cu mult in fata contracandidatilor.

Ramane de vazut, acum, cum se vor comporta in Parlament. Desi, cum ii cunoastem, cand e vorba sa cheltuiasca pentru binele poporului, noii parlamentari, indiferent de partid, vor fi foarte stransi la punga!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
9

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
54

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
1988

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...