Campania “Let’s Do It, Romania!” începe în forță la Botoșani

Campania “Let’s Do It, Romania!” începe în forță la Botoșani

Peste 1500 de voluntari din județul Botoșani s-au înscris până acum pe siteul campaniei “Let’s Do It, Romania!”, pentru a participa, sâmbătă, 18 septembrie, la acțiunea de curățenie generală în toată țara, într-o singură zi.

 Botoșănenii care doresc să ia parte la această acțiune în cursul zilei de mâine, se vor prezenta la Garda de mediu, începând cu ora 8.00, pentru a primi mănuși și saci. Zonele pe care le vor curăța sunt la alegere, însă de menționat că e nevoie de voluntari mai cu seamă pe zonele Baisa, pădurea Rediu ori Lebăda.

Până la această dată din partea instituțiilor botoșănene s-au înscris Instituția Prefectului, Jandarmeria, reprezentanții MapN, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Direcția Silvică, Apele Române etc. Totodată, circa 50 de unități de învățământ din județ și din municipiu s-au mobilizat pentru a ieși la curățenie în data de 18 septembrie.

Voluntarii, atât cei înscriși pe platforma campaniei, cât și cei care au aflat mai târziu de posibilitatea de a se implica din nou în această acțiune, au datoria de a lăsa sacii cu deșeurile strânse la marginea drumului sau în apropierea platformelor de colectare a deșeurilor, pentru ca operatorii de salubritate să-i poată ridica ulterior.

Cei care doresc pot trimite fotografii ori scurte testimoniale video din timpul acțiunii la ldirbotosani2021@gmail.com  pentru a putea fi promovate pe paginile campaniei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie de 86 de ani băgată în spital de propriul fiu, pentru băutură

Marţi, 26 Octombrie 2021
653

O bătrână de 86 de ani, din Vorona, a ajuns la spital după ce a fost bătută de proriul fiu. Femeia a ajuns, vineri, la spital cu o ambulanță, plină de vânătăi şi le-a spus cadre...

Cum au ajuns câteva comune din Botoşani bătaia de joc a unei firme de stat la care sunt acţionare

Marţi, 26 Octombrie 2021
677

Două comune din judeţul Botoşani au investit milioane de euro în reţele de canalizare, dar nu le pot folosi legal pentru că nu au fost preluate de singurul operator regional autorizat, o fi...

ANM: Vreme mai rece în această săptămână

Marţi, 26 Octombrie 2021
166

Meteorologii estimează o vreme rece în următoarele zile, cu valori termice la nivel naţional sub mediile multianuale, însă vremea se va încălzi între 1 şi 4 noiembrie, &i...