Botoșănenii vor să o salute pe Viorica Dăncilă! O vor aștepta cu proteste la Botoșani!

Botoșănenii vor să o salute pe Viorica Dăncilă! O vor aștepta cu proteste la Botoșani!

Este aproape sigur că premierul Viorica Dăncilă va fi întâmpinată mâine cu proteste la Botoșani.

Grupul Civic Botoșani, condus de Daniel Câșlariu, a creat un eveniment pe Facebook, „Haideți să o întâmpinăm cum se cuvine pe doamna VIORICA”, prin care îi invită pe botoșăneni să se adune între orele 12:00 și 17:00 în fața sediului PSD, deși premierul va ajunge în jurul orei 17:00.

Trebuie să mergem să o întrebăm de ce infrastructura judeţului este în starea aceasta, de ce suntem bătaia de joc a României? De ce suntem lăsaţi la o parte de fiecare dată după terminarea campaniei electorale? Suntem situaţi între două județe bine dezvoltate şi cei care ne conduc nu vor să facă nimic pentru noi. Putem fi auziţi dacă ne unim”, a scris Câșlariu în descrierea evenimentului.

Daniel Câșlariu este organizatorul mai multor proteste pentru infrastructura județului. De altfel, ca reprezentant al Grupului Civic Botoșani, Câșlariu a participat și la protestul din 10 august organizat în Capitală.

Viorica Dăncilă este așteptată mâine, la ora 17:00, la Botoșani. Ea va participa la ședința Comitetului Executiv Județean al organizației locale a PSD, care va avea loc la Hotelul “Rapsodia”, iar de la ora 19:00 va susține o conferință de presă.

Dăncilă va fi însoțită de vicepremierul Mihai Fifor, secretarul general al PSD, și Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD și ministru al Finanțelor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
19

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
167

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
138

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...