Botosanenii, rugati sa iasa la lopata. Vezi strazile pe care se va actiona pentru deszapezire! FOTO

Botosanenii, rugati sa iasa la lopata. Vezi strazile pe care se va actiona pentru deszapezire! FOTO
Reprezentantii Primariei fac un apel la cetatenii care au masini pe care le parcheaza pe principalele artere din municipiu, sa le mute pentru a da posibilitatea utilajelor sa curete zapada si pentru a o cara.









Viceprimarul Florin Ghiorghita sustine ca a fost stabilit deja un grafic de interventie pentru urmatoarele zile, si ca au fost incheiate contracte cu mai multe firme pentru caratul zapezii.
Marti se actioneaza pe Calea Nationala din intersectia cu strada Sucevei si pana la Octav Onicescu, strada Primaverii pentru curatat si carat zapada, Calea Nationala de la intersectia cu Octav Onicescu pana la intersectia cu strada Grivita si de la intersectia cu Grivita pana la Pod de Piatra. Dupa ce se termina zonele acestea se va interveni pe strada Marchian, strada Cuza Voda, vor fi terminate strada Primaverii, Grivita, Imparat Traian, Bulevardul Mihai Eminescu, Octav Onicescu si  Sucevei.











"Problema este ca se anunta temperaturi scazute, iar daca nu se curata zapada va fi extraordinar de greu. Pentru doua sau trei zile o sa rugam oamenii din zonele respective sa curete zapada de pe masini si daca pot chiar si din jurul masinilor  pentru ca este imposibil ca cineva sa mearga sa dea la lopata pe langa fiecare masina, pentru ca ne-ar trebui o armata de oameni ca sa intervenim. Ar fi extraordinar daca ar face un efort sa mute masinile din zonele respective unde lucram pentru ca una este sa mergi sa ai front de lucru si alta este sa dai la lopata in jurul fiecarei masini si sa vii cu un utilaj si sa incarci. Am luat in discutie si varianta mutarii masinilor si e posibil sa o adoptam si pe aceasta cat de repede, insa deocamdata mergem pe intelegerea lor si ii rugam sa le mute", a declarat viceprimarul Florin Ghiorghita.

Edilul sustine ca s-a intervenit inclusiv pe strazile secundare din municipiul Botosani.

Interventia pe aleile din cartiere este insa mai dificila, deszapezirea fiind ingreunata de masinile parcate. In multe zone din municipiul Botosani sunt cetateni care nu au mai circulat cu masina de cand a inceput sa ninga, astfel ca autoturismele au fost practic ingropate in nameti.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
720

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
334

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
97

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...