Botoșănenii pot cere înapoi de la Fisc contribuţia la sănătate pentru anii 2015-2017!

Botoșănenii pot cere înapoi de la Fisc contribuţia la sănătate pentru anii 2015-2017!

Botoșănenii care au plătit contribuţia la sănătate pentru anii 2015-2017 îşi pot cere banii înapoi. În România, în total, ar fi vorba de aproximativ 600.000 de români .

Este vorba de cei care au plătit această contribuţie deşi aveau venituri sub salariul minim brut pe ţară. Acum pot solicita restituirea contribuției, pentru că. între timp, legislaţia a fost schimbată.

În luna mai, Guvernul a decis să anuleze contribuţia la sănătate pentru persoanele care – în perioada 1 iulie 2015 – 31 decembrie 2017 – au avut venituri sub nivelul salariului minim brut pe ţară. Astfel, românii care au încasat venituri mici în această perioadă şi au plătit CASS-ul îşi pot primi banii înapoi. Este vorba despre 600.000 de contribuabili din toată România, care pot depune o cerere la Administraţiile fiscale.

Există posibilitatea să primească banii înapoi sau – dacă au alte datorii la stat – acestea să se compenseze. Suma totală pentru această amnistie este de aproximativ un miliard de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
4

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
138

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
105

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...