Botosaneanul Florin Andone a marcat doua goluri pentru nationala Romaniei

Botosaneanul Florin Andone a marcat doua goluri pentru nationala Romaniei
Romania a participat in aceasta luna in Italia la cea de-a doua ediţie a Turneului Internaţional al Ligii Naţionale de Amatori, întrecere amicală la care au participat echipe naţionale de juniori Under 18. In echipa lui Ovdiu Stanga a evoluat si botosaneanul de la Castellon, Florin Andone.

La acest turneu au participat 9 tari, repartizate in 3 grupe, cate 3 echipe in grupa, iar Romania a picat cu Anglia si Slovenia. In celelalte grupe au mai fost tari precum Italia, Kenya, San Marino, Estonia sau Irlanda de Nord.

In prima partida din grupe, Romania a intalnit Slovenia, iar rezultatul final a fost 1-1, singurul gol al romanilor fiind marcat de botosaneanul Florin Andone. "Este poate unul din cele mai importante goluri marcate de mine pana acum. Am mai marcat si altele, dar la echipa de club. Cand marchezi pentru echipa nationala ai un sentiment aparte", a declarat Florin Andone pentru Sport.Botosani.ro.

Chiar daca era faza grupelor, organizatorii au decis sa se executa si lovituri de la 11 m, acolo unde Romania a pierdut cu 6-5. Florin Andone a inscris si el de la punctul cu var.  In cel de-al doilea meci, Romania a fost invinsa de Anglia cu 6-1.

Tanarul botosanean spune ca este o diferenta mare intre echipa de club si lotul national, dar este multumit de el. "Sunt foarte multumit de mine si incet incet incepe sa-mi vina rezultatele si la nationala. Nu e chiar asa de usor cum crede lumea. Sunt foarte multe schimbari de la club la nationala, antrenori, antrenamente, jucatorii. Multe lucruri noi si, pana incepi sa le controlezi pe toate, nu e atat de usor," spune Florin Andone.

Citeste mai multe despre acest subiect pe Sport.Botosani.Ro!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Florin Piersic, dus de urgență cu elicopterul SMURD la București! Care este starea de sănătate a marelui actor

astăzi, 07:34
93

Actorul se afla internat la Institutul Inimii „Dr. Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.Managerul spitalului din Cluj-Napoca a declarat, pentru Cluj24, că transferul actorului a fost u...

Copii opăriți cu ciorbă în a doua zi de Paști, unul dintre ei transferat la Iași cu arsuri pe corp!

astăzi, 07:15
202

Momente cumplite pentru o familie din Botoşani, în a doua zi de Paşti. Doi fraţi, de 2 şi 3 ani, s-au opărit cu ciorbă clocotită. Unul dintre copii a fost trimis de urgenţă la Iaşi....

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul; Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare (Harţi)

astăzi, 07:00
24

Trecerea la Domnul a Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan se prăznuieşte în fiecare an la 26 septembrie, zi în care s-a arătat pe larg şi viaţa sa deosebită. Astăzi, cinstim...