Botosanean prins cu marijuana in sosete!

Botosanean prins cu marijuana in sosete!
Cu marijuana in sosete si un kilogram de droguri in tocul usii! Sase tineri din trei judete au fost retinuti vineri seara de procurori dupa ce au fost urmariti pe traseul Podu Iloaiei - Iasi. Traficantii procurau droguri din Spania si le vindeau la Iasi.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism si ofiterii de la Crima Organizata filau grupul de traficanti de aproximativ zece luni, scrie Ziarul de Iasi.

Vineri seara, suspectii au fost identificati pe raza orasului Podu Iloaiei, iar in momentul in care oamenii legii au incercat sa-i imobilizeze au apasat pedala de acceleratie, incepand o cursa nebuna. In apropiere de Iasi, mai multe masini de politie au reusit sa blocheze vehiculele traficantilor. In urma perchezitiilor corporale, oamenii legii au gasit mai multe pliculete de marijuana in sosetele suspectilor. Si locuintele lor au fost rascolite de mascati, acolo unde s-a gasit aproximativ un kilogram de marijuana. Stupefiantele erau ascunse in tocul usii.

Cei sase tineri, din judetele Iasi, Botosani si Galati au fost retinuti de procurori si audiati pentru mai multe ore la sediul DIICOT, fiind acuzati de trafic de droguri de mare risc.

Cinci traficanti, eliberati la Tribunal

Traficantii isi procurau drogurile din Spania si le vindeau pe piata din Iasi. Luau stupefiantele la un pret aproximativ de 50 de lei gramul si le vindeau ulterior cu 60-70 de lei gramul. Traficantii, Ionut Florin Varvaruc (din Botosani), Lucian Rotaru, Alin Marinica Agape, Octavian Rotaru, Neculai Ghiorghita Antighin (toti patru din Iasi) si Cosmin Ovidiu Tatar (din Galati), au fost dusi sambata dupa-amiaza cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile la Tribunal. Doar pe numele lui Neculai Antighin instanta a admis propunerea de arestare. Ceilalti cinci au interdictie de a parasi tara pentru 30 de zile. Chiar daca au fost lasati in libertate, cei cinci suspecti vor trebui sa se supuna mai multor reguli.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
334

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
357

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
216

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...