Botoșănean înjunghiat de vecinul său de la o dispută pe tema pământului!

Agresorul este cunoscut în localitate pentru faptul că era consumator de alcool și pentru că are un comportament agresiv.

Botoșănean înjunghiat de vecinul său de la o dispută pe tema pământului!

   Foto: Kanal D

Incidentul a avut loc luni în comuna Hănești, din județul Botoșani. Cei doi consăteni s-au luat la ceartă din cauza pământului.

Victima, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Botoșani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat cu un cuțit în zona abdominală, de vecinul său, pe un câmp.

Cei doi se certau de multă vreme pe o bucată de pământ, scrie Antena3 CNN.

Soția victimei a asistat la incident și a sunat la 112. Agresorul, un bărbat de 57 de ani, este cunoscut în localitate pentru faptul că era consumator de alcool și pentru că are un comportament agresiv.

El a fost dus la audieri, iar acum autoritățile vor decide dacă va fi acuzat de lovire și altă violență sau de tentativă de omor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...