Botoșănean înjunghiat de colegul de pahar, după o ceartă în cimitir

Botoșănean înjunghiat de colegul de pahar, după o ceartă în cimitir

Un bărbat de 59 de ani, din Călăraşi, a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de un consătean cu care a fost să servească băuturi alcoolice în cimitir.

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de joi, după ce victima, împreună cu agresorul, în vârstă de 63 de ani, s-au cinstit în cimitir, acolo unde lumea a dat de pomană de Ziua Eroilor.

Cei doi au fost să marcheze Ziua Eroilor aşa cum se cuvine, de cele mai multe ori, în mediul rural, lăsându-se cu pomeniri stropite din belşug cu băuturi alcoolice.

Aflaţi amândoi sub influenţa alcoolului, cei doi au început să se ia la ceartă pe drumul spre casă de la cimitir, iar bărbatul de 63 de ani a luat un cuţit pe care îl avea asupra lui şi şi-a înjunghiat prietenul în piept.

Victima a căzut în stradă, plină de sânge, iar oamenii care ieşeau de la cimitir i-au sărit în ajutor şi au apelat serviciul 112.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă SMURD, victima fiind preluată şi transportată la spital.

Autorul, în vârstă de 63 de ani, a fost imediat identificat și reținut de poliţiştii ajunşi la faţa locului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
8

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
121

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
330

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....