Botoșănean înjunghiat de colegul de pahar, după o ceartă în cimitir

Botoșănean înjunghiat de colegul de pahar, după o ceartă în cimitir

Un bărbat de 59 de ani, din Călăraşi, a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de un consătean cu care a fost să servească băuturi alcoolice în cimitir.

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de joi, după ce victima, împreună cu agresorul, în vârstă de 63 de ani, s-au cinstit în cimitir, acolo unde lumea a dat de pomană de Ziua Eroilor.

Cei doi au fost să marcheze Ziua Eroilor aşa cum se cuvine, de cele mai multe ori, în mediul rural, lăsându-se cu pomeniri stropite din belşug cu băuturi alcoolice.

Aflaţi amândoi sub influenţa alcoolului, cei doi au început să se ia la ceartă pe drumul spre casă de la cimitir, iar bărbatul de 63 de ani a luat un cuţit pe care îl avea asupra lui şi şi-a înjunghiat prietenul în piept.

Victima a căzut în stradă, plină de sânge, iar oamenii care ieşeau de la cimitir i-au sărit în ajutor şi au apelat serviciul 112.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă SMURD, victima fiind preluată şi transportată la spital.

Autorul, în vârstă de 63 de ani, a fost imediat identificat și reținut de poliţiştii ajunşi la faţa locului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Celor ce nu mai sunt. De Nicanor Casandruc

astăzi, 21:00
56

O mare sărbătoare a fost astăzi comemorată de tradițiile românilor, iar unul dintre cititorii noștri ne-a trimis o poezie inspirată de Sâmbăta Morților. Vă dorim lectură plăcut...

FC Botoșani a adus doi jucători și se pregătește să aducă alți doi fotbaliști în perioada imediat următoare

astăzi, 14:00
472

FC Botoșani a început perioada de transferuri. Clubul a fost forțat de plecările lui Keyta, Rodriguez și Ashkovski și a trebuit să bifeze primele veniri.Primul jucător adus este Andr...

Accident la Vorona Mare. Un bărbat a ajuns la spital

Vineri, 18 Iunie 2021
627

Un bărbat, în vârstă de 79 de ani, a ajuns la spital în urma coliziunii dintre două autovehicule care  a avut loc în această după-amiază pe raza comunei Vorona Mare....