Botoşănean beat, prins circulând cu 100 la oră!

Botoşănean beat, prins circulând cu 100 la oră!
Nu e greu de imaginat ce s-ar fi întâmplat dacă oamenii legii nu l-ar fi tras pe dreapta pe botoşăneanul de 35 de ani!

Joi seara, în jurul orei 20.25, H. D., de 35 de ani, din municipiul Botoşani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Iașiului din municipiu, rulând cu viteza de 100 km/h.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice.

Tot ieri, în jurul orei 23.30, poliţiştii l-au depistat în  flagrant pe P. D. de 21de  ani, din orașul Flămânzi, în timp ce conducea un autoturism pe D E 58, în localitate, deşi se afla sub influenţa alcoolului. Tânărul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat.
          
"În cauze au fost întocmite acte procedurale sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost anulată", informează IPJ Botoşani. 

Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
196

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
152

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1192

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...