Beat si fara permis, s-a izbit cu masina in gard!

Beat si fara permis, s-a izbit cu masina in gard!
I-a minţit pe poliţişti că deţine permis de conducere eliberat în Spania, însă minciuna a ieşit repede la iveală! Oamenii legii au stabilit, de asemenea, că teribilul "şofer" avea 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00.20, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1907 din oraşul Flămînzi, judeţul Botoşani, B. Andrei-Vasile, din municipiul Botoșani, pierde controlul asupra direcţiei de deplasare şi, părăsind partea carosabilă, intră în coliziune cu gardul împrejmuitor al unei locuințe.

Conducătorul auto a declarat că posedă permis de conducere categoria B valid, eliberat de autoritățile spaniole, dar că nu îl are asupra sa, neputând să-l prezinte poliţiştilor. Verificările efectuate de aceştia au stabilit însă că, în fapt, bărbatul nu deține permis de conducere.

De asemenea, întrucât B. Andrei-Vasile emana halena alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de B. Andrei-Vasile se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
181

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
370

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
102

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...