Băut şi fără permis, un bărbat a fost depistat la volan în miez de noapte la Hilişeu Crişan

Băut şi fără permis, un bărbat a fost depistat la volan în miez de noapte la Hilişeu Crişan

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au depistat, în trafic, un bărbat care conducea un autoturism, deşi era în stare de ebrietate şi avea permisul de conducere suspendat.

În data de 02.10.2019, ora 23.10, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi - I.T.P.F. Iaşi au oprit în trafic pentru control, pe raza localității de frontieră Hilişeu Crişan, județul Botoşani, un autoturism marca VW Golf, înmatriculat în România, condus de cetățeanul român F.V., în vârstă de 59 de ani, domiciliat pe raza județului Botoşani.

La solicitarea documentelor pentru control, persoana în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere, întrucât în bazele de date aceasta figura cu permisul de conducere reţinut.

Poliţiştii de frontieră au observat faptul că bărbatul emana şi halenă alcoolică, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Biroului Rutier Dorohoi în vederea testării cu aparatul etilotest. Astfel, rezultatul testării bărbatului a fost de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul având dreptul de conducere suspendat şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
759

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
73

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
298

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...