Bătaie în fața unei terase din Botoșani: căruțaș agresat din senin de un bărbat

Bătaie ca în vestul sălbatic în fața unei terase dintr-o comună din Botoșani. Poliția a deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

S-a întâmplat la Todireni. Un bărbat care trecea cu căruța, duminică, prin fața unei pizzerii, a fost agresat de un alt bărbat, care se relaxa pe terasa localului.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, ar fi vorba despre un conflict izbucnit spontan.

Un bărbat care se afla la terasă ar fi agresat o altă persoană care se afla într-un atelaj hipo și a trecut prin fața pizzeriei. Polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Evenimentul de duminică vine la câteva săptămâni după ce polițiștii au fost solicitați să intervină la o altă locație, unde a avut loc un conflict.

Acolo a fost vorba despre o livrare la domiciliu. Clientul ar fi fost nemulțumit de anumite aspecte, iar livratorul a avut o reacție ieșită din comun, declanșându-se astfel un conflict între cei doi.

Polițiștii au deschis și în acest caz dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Viitorii consilieri locali de la PNL au planuri și cu Poliția Locală! (Video)

Friday, 18 October 2024

Aleșii, care vor ocupa de la finalul acestei luni scaunele de consilieri locali din partea PNL, au luat în vizor și Poliția Locală a Municipiului Botoșani. Viitorii consilieri locali spu...

Gala Excelenței în Educație: Olimpici botoșăneni premiați pentru rezultate remarcabile! (Foto, Video)

Friday, 18 October 2024

Ziua de vineri a fost dedicată elevilor și profesorilor botoșăneni care, de-a lungul anului școlar 2023 – 2024, au obținut rezultate excepționale la concursurile la care au participat. ...

Ce vor să facă viitorii consilieri locali de la PNL cu Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”! (Foto, Video)

Friday, 18 October 2024

La sediul de partid al Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, formațiunea politică și-a prezentat consilierii locali care își vor prelua mandatele la finalul acestei l...