Barbatul ranit luni seara, in accidentul de la Rachiti, avea o alcoolemie de 1,18!

Barbatul ranit luni seara, in accidentul de la Rachiti, avea o alcoolemie de 1,18!
A avariat două autoturisme şi s-a ales cu răni uşoare după ce s-a izbit frontal în maşina unui săvinean care se deplasa regulamentar! Oamenii legii au constatat că şoferul vinovat de producerea accidentului era beat.

"În ziua de 31.05.2010, în jurul orei 19.15, U. Dumitru, de 38 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia pe D.N. 29, dinspre localitatea Roşiori înspre Botoşani, ajungând pe raza localităţii Răchiţi, pe un sector de drum în pantă, într-o curbă la dreapta, din cauza stării psiho-fizice în care se afla (1,18 MG/L alcool pur in aerul expirat), pierde controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care autoturismul pătrunde pe sensul opus de mers şi impactează frontal autoturismul marca Volkswagen condus regulamentar de F. Liviu, de 29 de ani, din oraşul Săveni", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto Ursu Dumitru, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat.

Din primele cercetări a rezultat faptul că vinovăţia apartine conducătorului auto Ursu Dumitru, faţă de care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, cauza urmând a fi soluţionată procedural. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
387

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
528

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
640

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...