“Avocatul” cu Porsche Cayenne, trimis în judecată de procurori!

“Avocatul” cu Porsche Cayenne, trimis în judecată de procurori!
Tânărul din Dorohoi care s-a dat drept avocat şi a încercat să înşele o femeie într-o benzinărie din oraşul Săveni a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni. Aflat în arest preventiv, Alin Sorin Verinceanu, în vârstă de 27 de ani, este acuzat de înşelăciune.

Verinceanu este un cunoscut al oamenilor legii. El a ieșit de curând din închisoare, unde a ispășit o pedeapsă tot pentru înșelăciune. De-a lungul timpului, individul s-a dat drept reporter al unei televiziuni, inspector sanitar sau chiar preot.

Verinceanu a crezut, la sfârşitul lunii noiembrie, că dă din nou lovitura. Îmbrăcat la patru ace și la volanul unui Porsche Cayenne, tânărul i-a dat întâlnire unei femei într-o benzinărie din Săveni. Femeia i-a plătit acestuia suma de 1.000 de lei în schimbul unor presupuse servicii de avocatură.

Numai că polițiștii erau pe urmele falsului avocat și l-au prins în flagrant când primea banii, bărbatul alegându-se cu un nou dosar penal pentru înșelăciune.

Oamenii legii i-au percheziționat și autoturismul, pe care acesta  îl închiriase dintr-un alt județ. În mașină, polițiștii au găsit suma de 6.000 de lei și o ștampilă cu numele unei firme de avocatură unde individul pretindea că lucrează.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
438

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
603

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
700

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...